Met het Philips WiFi HiFi System MCi8080 en de Philips Network Player NP3700 bouw je een multiroom-hifisysteem waarmee je muziek draadloos kan streamen naar verschillende stations in huis.

Het MCi8080 basissysteem is uitgerust met een klasse D-versterker en heeft twee ClariSound-luidsprekers met een uitgangsvermogen van 2 x 50 watt. De NP3700 netwerkspeler is uitgerust met twee ingebouwde luidsprekers met een vermogen van 2 x 5 watt. Met de functie MultiroomMusic kan je met één druk op het scherm in verschillende ruimtes andere- of juist dezelfde muziek laten klinken. Je streamt al je muziek draadloos vanaf het audiocenter naar andere muziekstations in huis.

Het Streamium systeem ondersteunt mp3, wma, niet-drm aac (m4a), eaac+, flac en Ogg Vorbis. Behalve FM-zenders kan je ook meer dan tienduizend internetradiozenders wereldwijd beluisteren. Het systeem is daarnaast uitgerust met een cd-/dvd-speler en heeft een ingebouwde harde schijf met een capaciteit van 160 GB. Je kan ook usb-apparaten of een optionele docking aansluiten om muziek van een iPod of iPhone af te spelen en het apparaat te laden.

Je iPhone, iPod Touch of Android smartphone kan je omtoveren tot een volwaardige afstandsbediening door de bijkomende AV-applicatie. De applicatie kan je gratis downloaden op iTunes AppStore of Android Market. Het Philips WiFi HiFi System heeft een adviesprijs van € 799,99. De Philips Network Player NP3700 komt op € 249,99.

Bron: www.diskidee.be

Met het Philips WiFi HiFi System MCi8080 en de Philips Network Player NP3700 bouw je een multiroom-hifisysteem waarmee je muziek draadloos kan streamen naar verschillende stations in huis. Het MCi8080 basissysteem is uitgerust met een klasse D-versterker en heeft twee ClariSound-luidsprekers met een uitgangsvermogen van 2 x 50 watt. De NP3700 netwerkspeler is uitgerust met twee ingebouwde luidsprekers met een vermogen van 2 x 5 watt. Met de functie MultiroomMusic kan je met één druk op het scherm in verschillende ruimtes andere- of juist dezelfde muziek laten klinken. Je streamt al je muziek draadloos vanaf het audiocenter naar andere muziekstations in huis. Het Streamium systeem ondersteunt mp3, wma, niet-drm aac (m4a), eaac+, flac en Ogg Vorbis. Behalve FM-zenders kan je ook meer dan tienduizend internetradiozenders wereldwijd beluisteren. Het systeem is daarnaast uitgerust met een cd-/dvd-speler en heeft een ingebouwde harde schijf met een capaciteit van 160 GB. Je kan ook usb-apparaten of een optionele docking aansluiten om muziek van een iPod of iPhone af te spelen en het apparaat te laden. Je iPhone, iPod Touch of Android smartphone kan je omtoveren tot een volwaardige afstandsbediening door de bijkomende AV-applicatie. De applicatie kan je gratis downloaden op iTunes AppStore of Android Market. Het Philips WiFi HiFi System heeft een adviesprijs van € 799,99. De Philips Network Player NP3700 komt op € 249,99.Bron: www.diskidee.be