De devolo Multiroom WiFi Kit 550+ bestaat uit een basisadapter en twee dLAN Powerline-adapters. Op de basisadapter sluit je je router aan en de andere adapters gebruik je in een stopcontact in kamers waar je wifi wil voorzien.

De Powerline-verbinding via het elektriciteitsnet biedt een snelheid tot 500 Mbps. Dankzij de meshfunctionaliteit krijgt een toestel altijd het beste WiFi-signaal.

De adapters zijn uitgerust met Ethernet-aansluitingen om ook vaste apparaten zoals een printer, pc of smart-tv toegang te geven tot internet.

De adapers hebben ook een kinderveilig stopcontact zodat er geen stroomaansluiting in huis verloren gaat.

De Multiroom WiFi Kit 550+ is uit te breiden tot acht adapters.

De devolo Multiroom WiFi Kit 550+ heeft een adviesprijs van 199,90 euro. De fabrikant biedt met een garantie van drie jaar op het product.

Bron: www.diskidee.be

De devolo Multiroom WiFi Kit 550+ bestaat uit een basisadapter en twee dLAN Powerline-adapters. Op de basisadapter sluit je je router aan en de andere adapters gebruik je in een stopcontact in kamers waar je wifi wil voorzien.De Powerline-verbinding via het elektriciteitsnet biedt een snelheid tot 500 Mbps. Dankzij de meshfunctionaliteit krijgt een toestel altijd het beste WiFi-signaal.De adapters zijn uitgerust met Ethernet-aansluitingen om ook vaste apparaten zoals een printer, pc of smart-tv toegang te geven tot internet.De adapers hebben ook een kinderveilig stopcontact zodat er geen stroomaansluiting in huis verloren gaat.De Multiroom WiFi Kit 550+ is uit te breiden tot acht adapters.De devolo Multiroom WiFi Kit 550+ heeft een adviesprijs van 199,90 euro. De fabrikant biedt met een garantie van drie jaar op het product.Bron: www.diskidee.be