Wifi-netwerk via het stroomnet

01/08/17 om 08:55 - Bijgewerkt op 27/07/17 om 12:19

Bron: Datanews

devolo lanceert de Multiroom WiFi Kit. Met dit Powerline-product, dat gebruikmaakt van het elektriciteitsnetwerk in huis, beschik je in alle ruimtes over een stabiele draadloze verbinding.

Wifi-netwerk via het stroomnet

devolo Multiroom WiFi Kit © devolo

De Multiroom WiFi Kit van devolo biedt een oplossing als wifi-signalen te zwak zijn om het hele huis te voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding.

De Multiroom WiFi Kit bestaat uit een basisadapter en twee dLAN Powerline-adapters die gebruikmaken van het elektriciteitsnetwerk om data over te brengen.

De basisadapter dien je in een stopcontact te plaatsen en te verbinden met de router. De twee dLAN 1200+ wifi ac-adapters kan je plaatsen op elke verdieping en in elke kamer waar de wifi-verbinding hapert. Devolo's WiFi Clone zorgt ervoor dat de adapters de routerconfiguratie automatisch uitvoeren.

De devolo Multiroom WiFi Kit biedt een bandbreedte van 1200 Mbps via Powerline-datatransmissie en wifi ac. De adapter kan tegelijkertijd gebruikmaken van de 2,4 GHz- en de 5 GHz-frequentieband.

De dLAN 1200+ wifi ac-adapter is tevens uitgerust met twee gigabit LAN-poorten die zorgen voor een snelle verbinding met desktopcomputers, externe harde schijven, smart-tv's en gameconsoles.

De devolo Multiroom WiFi Kit is verkrijgbaar bij CoolBlue en MediaMarkt voor een adviesprijs van 299,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Onze partners