De nieuwe Netgear Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi Router speelt in op de populariteit van online games, zoals Fortnite en Apex Legends. De router is ontworpen om ping en latency op Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, pc's en mobiele apparaten te minimaliseren.

De XR300 heeft een aanpasbaar dashboard op basis van het DumaOS besturingssysteem dat diverse functies biedt om de gaming-prestaties te verbeteren.

De 802.11ac draadloze router is uitgerust met vier Gigabit Ethernet LAN-poorten en een WAN-poort.

De Netgear Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi-router is in april beschikbaar voor een adviesprijs van 199,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Netgear Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi Router speelt in op de populariteit van online games, zoals Fortnite en Apex Legends. De router is ontworpen om ping en latency op Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, pc's en mobiele apparaten te minimaliseren.De XR300 heeft een aanpasbaar dashboard op basis van het DumaOS besturingssysteem dat diverse functies biedt om de gaming-prestaties te verbeteren.De 802.11ac draadloze router is uitgerust met vier Gigabit Ethernet LAN-poorten en een WAN-poort.De Netgear Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi-router is in april beschikbaar voor een adviesprijs van 199,99 euro.Bron: www.diskidee.be