Het nieuwe WAC6103D-I 802.11ac Dual-Radio Access Point van ZyXEL past zijn antenne-instellingen aan op basis van de montage. Bij montage aan plafond of muur krijg je zo de best mogelijke signaaldekking. Een druk op een knop of een selectie in de webinterface is voldoende om de onzichtbare antenne juist te oriënteren.

De WAC6103D-I heeft 3 x 3 mimo voor een maximale gecombineerde datasnelheid in de 2,4- en 5GHz wifi-frequentiebanden van 1,75 Gbit/s. Dankzij de APPFlex-functie kan het toegangspunt automatisch de in het netwerk aanwezig AP-controller detecteren en gebruiken. Het access point werkt ook met de ZyXEL One Network en de ZON-utilities voor het beheren van draadloze netwerken.

Het AP heeft twee Gigabit Ethernet-poorten en ondersteunt tot zestien aparte SSID's. Het kan van stroom worden voorzien via een Ethernet-aansluiting dankzij ondersteuning voor PoE (power over Ethernet). Dit AP kan als repeater of als draadloze bridge worden geconfigureerd om twee aparte draadloze netwerken met elkaar te verbinden.

Op de Duitstalige website van ZyXEL vind je de volledige specificaties van de WAC6103D-I.

Bron: www.diskidee.be

Het nieuwe WAC6103D-I 802.11ac Dual-Radio Access Point van ZyXEL past zijn antenne-instellingen aan op basis van de montage. Bij montage aan plafond of muur krijg je zo de best mogelijke signaaldekking. Een druk op een knop of een selectie in de webinterface is voldoende om de onzichtbare antenne juist te oriënteren.De WAC6103D-I heeft 3 x 3 mimo voor een maximale gecombineerde datasnelheid in de 2,4- en 5GHz wifi-frequentiebanden van 1,75 Gbit/s. Dankzij de APPFlex-functie kan het toegangspunt automatisch de in het netwerk aanwezig AP-controller detecteren en gebruiken. Het access point werkt ook met de ZyXEL One Network en de ZON-utilities voor het beheren van draadloze netwerken.Het AP heeft twee Gigabit Ethernet-poorten en ondersteunt tot zestien aparte SSID's. Het kan van stroom worden voorzien via een Ethernet-aansluiting dankzij ondersteuning voor PoE (power over Ethernet). Dit AP kan als repeater of als draadloze bridge worden geconfigureerd om twee aparte draadloze netwerken met elkaar te verbinden.Op de Duitstalige website van ZyXEL vind je de volledige specificaties van de WAC6103D-I.Bron: www.diskidee.be