Logitech lanceert accessoires die speciaal werden ontworpen om te werken met het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Logitech kondigt twee touch muizen en een touchpad voor Windows 8 aan. Het Wireless Rechargeable Touchpad T650 heeft een glazen aanraakgevoelig oppervlak waarop je met de vingers dertien unieke Windows 8-bewegingen kan uit voeren, zoals scrollen, knijpen, swipen en de App en Charms Bar activeren. Een ingebouwde precisiesensor zorgt voor nauwkeurige tracking. De linker- en rechtermuisknop kan je overal op het oppervlak van het touchpad gebruiken. Het touchpad werkt draadloos dankzij 2,4 GHz-technologie en Logitechs Unifying-ontvanger. De batterij is oplaadbaar en gaat een hele maand mee volgens de fabrikant.

De Logitech Touch Mouse T620 heeft een slank ontwerp met een volledig aanraakgevoelig oppervlak om te vegen, scrollen, tikken en klikken voor een vloeiende navigatie. Je kan één AA-batterij gebruiken voor een lichtere muis en drie maanden batterijlevensduur, of twee AA's voor een steviger gevoel en een muis die zes maanden meegaat. Oplaadbare batterijen gebruiken is ook mogelijk. Dankzij Logitechs Advanced Optical Tracking kan je de muis gebruiken op diverse ondergronden. Ook deze touch-muis werkt draadloos dankzij 2,4 GHz-technologie en Logitechs Unifying-ontvanger.

De Logitech Zone Touch Mouse T400 is een traditionele muis, maar uitgerust met een kleine glazen aanraakzone waarmee horizontaal en verticaal scrollen soepel verloopt volgens de fabrikant. Aan de zijkant is rubber aangebracht voor meer comfort en betere controle. Om terug te gaan naar het Windows 8 beginscherm of je favoriete programma's kan je overal aan de voorkant van de touch-zone klikken. Net als de T620 gebruikt de T400 draadloze 2,4 GHz-technologie.

De Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, de Logitech Touch Mouse T620 en de Logitech Zone Touch Mouse T400 zijn in de loop van oktober beschikbaar voor adviesprijzen van respectievelijk 79,99 euro, 69,99 euro en 49,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Logitech lanceert accessoires die speciaal werden ontworpen om te werken met het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Logitech kondigt twee touch muizen en een touchpad voor Windows 8 aan. Het Wireless Rechargeable Touchpad T650 heeft een glazen aanraakgevoelig oppervlak waarop je met de vingers dertien unieke Windows 8-bewegingen kan uit voeren, zoals scrollen, knijpen, swipen en de App en Charms Bar activeren. Een ingebouwde precisiesensor zorgt voor nauwkeurige tracking. De linker- en rechtermuisknop kan je overal op het oppervlak van het touchpad gebruiken. Het touchpad werkt draadloos dankzij 2,4 GHz-technologie en Logitechs Unifying-ontvanger. De batterij is oplaadbaar en gaat een hele maand mee volgens de fabrikant. De Logitech Touch Mouse T620 heeft een slank ontwerp met een volledig aanraakgevoelig oppervlak om te vegen, scrollen, tikken en klikken voor een vloeiende navigatie. Je kan één AA-batterij gebruiken voor een lichtere muis en drie maanden batterijlevensduur, of twee AA's voor een steviger gevoel en een muis die zes maanden meegaat. Oplaadbare batterijen gebruiken is ook mogelijk. Dankzij Logitechs Advanced Optical Tracking kan je de muis gebruiken op diverse ondergronden. Ook deze touch-muis werkt draadloos dankzij 2,4 GHz-technologie en Logitechs Unifying-ontvanger.De Logitech Zone Touch Mouse T400 is een traditionele muis, maar uitgerust met een kleine glazen aanraakzone waarmee horizontaal en verticaal scrollen soepel verloopt volgens de fabrikant. Aan de zijkant is rubber aangebracht voor meer comfort en betere controle. Om terug te gaan naar het Windows 8 beginscherm of je favoriete programma's kan je overal aan de voorkant van de touch-zone klikken. Net als de T620 gebruikt de T400 draadloze 2,4 GHz-technologie. De Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, de Logitech Touch Mouse T620 en de Logitech Zone Touch Mouse T400 zijn in de loop van oktober beschikbaar voor adviesprijzen van respectievelijk 79,99 euro, 69,99 euro en 49,99 euro.Bron: www.diskidee.be