De Fujitsu Stylistic Q736 is een 2-in-1 Windows 10 Professional-tablet met een Full HD 13,3-inch ontspiegeld ips-aanraakscherm en 6de generatie Intel Core i7 vPro processoren met Intel HD Graphcis 520. De tablet, die 1 kg weegt, kan worden uitgebreid met opties zoals een toetsenborddock waarmee je er een laptop van maakt, een tweede batterij of een expansiewieg.

Zo zijn er wel meer tablets op de markt, maar uniek aan de Stylistic Q736 is de apart verkrijgbare Fujitsu PalmSecure tweefactorauthenticatie-module. Om veilig in te loggen houd je je hand boven een sensor die het unieke aderpatroon uitleest.

Omdat er geen contact wordt gemaakt met de sensor, is deze authenticatiemethode hygiënischer dan bijvoorbeeld een vingerafdruksensor, die het eveneens apart verkrijgbare toetsenborddock overigens ook nog heeft.

Palmherkenning werkt volgens Fujitsu sneller en is veiliger. De PalmSecure-sensor kan niet om de tuin worden geleid met bijvoorbeeld een hoge-resolutiefoto. De sensor kan het aderpatroon alleen uitlezen als er effectief bloed door de aders stroomt.

Het keyboard-dock van de Stylistic Q736 bevat nog een contactloze smartcard-lezer die via nfc werkt voor een bijkomende beveiliging. De geïntegreerde tpm (trusted platform module)-beveiligingschip kan verder worden gebruikt om de ssd onkraakbaar te encrypteren.

Deze tablet heeft een batterijlevensduur van ongeveer 9,5 uur standaard en tot 15 uur met de extra batterij.

De Fujitsu Stylistic Q736 2-in-1 tablet is in de loop van deze maand verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.

Bron: www.diskidee.be

De Fujitsu Stylistic Q736 is een 2-in-1 Windows 10 Professional-tablet met een Full HD 13,3-inch ontspiegeld ips-aanraakscherm en 6de generatie Intel Core i7 vPro processoren met Intel HD Graphcis 520. De tablet, die 1 kg weegt, kan worden uitgebreid met opties zoals een toetsenborddock waarmee je er een laptop van maakt, een tweede batterij of een expansiewieg.Zo zijn er wel meer tablets op de markt, maar uniek aan de Stylistic Q736 is de apart verkrijgbare Fujitsu PalmSecure tweefactorauthenticatie-module. Om veilig in te loggen houd je je hand boven een sensor die het unieke aderpatroon uitleest.Omdat er geen contact wordt gemaakt met de sensor, is deze authenticatiemethode hygiënischer dan bijvoorbeeld een vingerafdruksensor, die het eveneens apart verkrijgbare toetsenborddock overigens ook nog heeft.Palmherkenning werkt volgens Fujitsu sneller en is veiliger. De PalmSecure-sensor kan niet om de tuin worden geleid met bijvoorbeeld een hoge-resolutiefoto. De sensor kan het aderpatroon alleen uitlezen als er effectief bloed door de aders stroomt.Het keyboard-dock van de Stylistic Q736 bevat nog een contactloze smartcard-lezer die via nfc werkt voor een bijkomende beveiliging. De geïntegreerde tpm (trusted platform module)-beveiligingschip kan verder worden gebruikt om de ssd onkraakbaar te encrypteren.Deze tablet heeft een batterijlevensduur van ongeveer 9,5 uur standaard en tot 15 uur met de extra batterij.De Fujitsu Stylistic Q736 2-in-1 tablet is in de loop van deze maand verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.Bron: www.diskidee.be