De Kingston DataTraveler Workspace is een bootable USB 3.0-drive die bedoeld is voor bedrijven die de nieuwe Windows To Go-functie willen gebruiken.

Microsoft ontwikkelde Windows To Go om mobiele gebruikers te ondersteunen. Zakelijke gebruikers kunnen met de Kingston DataTraveler Workspace Windows 8 op een veilige manier starten en gebruiken op verschillende werkplekken.

Windows To Go is een onderdeel van Windows 8 Enterprise en biedt een volledige zakelijke Windows 8 desktop op een bootable extern USB-geheugen. Het laat gebruikers toe om het nieuwe besturingssysteem op te starten en te gebruken op meerdere pc's.

Kingston is een van de eerste fabrikanten die een Windows To Go-drive op de markt brengt. De DataTraveler Workspace USB 3.0-drive zou prestaties leveren die vergelijkbaar zijn met die van een SSD. De drive ondersteunt BitLocker voor data-encryptie en Trusted Boot voor de beveiliging van het opstartproces en anti-malwaresoftware.

De Kingston DataTraveler Workspace USB 3.0-drive is beschikbaar in capaciteiten van 32 GB, 64 GB, 128 GB (enkel op bestelling). Prijzen werden niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De Kingston DataTraveler Workspace is een bootable USB 3.0-drive die bedoeld is voor bedrijven die de nieuwe Windows To Go-functie willen gebruiken. Microsoft ontwikkelde Windows To Go om mobiele gebruikers te ondersteunen. Zakelijke gebruikers kunnen met de Kingston DataTraveler Workspace Windows 8 op een veilige manier starten en gebruiken op verschillende werkplekken. Windows To Go is een onderdeel van Windows 8 Enterprise en biedt een volledige zakelijke Windows 8 desktop op een bootable extern USB-geheugen. Het laat gebruikers toe om het nieuwe besturingssysteem op te starten en te gebruken op meerdere pc's. Kingston is een van de eerste fabrikanten die een Windows To Go-drive op de markt brengt. De DataTraveler Workspace USB 3.0-drive zou prestaties leveren die vergelijkbaar zijn met die van een SSD. De drive ondersteunt BitLocker voor data-encryptie en Trusted Boot voor de beveiliging van het opstartproces en anti-malwaresoftware. De Kingston DataTraveler Workspace USB 3.0-drive is beschikbaar in capaciteiten van 32 GB, 64 GB, 128 GB (enkel op bestelling). Prijzen werden niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be