De nieuwe dLAN WiFi ac USB stick van devolo heeft het zogenaamde nanoformaat voor usb-staafjes en neemt dus nauwelijks ruimte in beslag. Hij kan dus bijna onzichtbaar in een usb 2.0 of 3.0-poort van je laptop blijven zitten zonder kans op beschadiging. De stick meet 19 x 14 x 7 mm.

De adapter haalt Wireless-AC snelheden in de 5 GHz frequentieband tot nominaal 433 Mbit/s. Uiteraard kan deze stick ook een draadloze verbinding leggen met Wireless-N en Wireless-A routers en toegangspunten.

Zodra je de stick in een usb-poort steekt, installeert hij alle noodzakelijke drivers automatisch op Windows-pc's (vanaf Windows 7 tot en met Windows 10). Mac- en MacBook-gebruikers moeten de drivers eerst downloaden van de develo website (vanaf Mac OS X 10.7).

De devolo WiFi stick ac kost 29,90 euro. Devolo geeft er drie jaar garantie op.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe dLAN WiFi ac USB stick van devolo heeft het zogenaamde nanoformaat voor usb-staafjes en neemt dus nauwelijks ruimte in beslag. Hij kan dus bijna onzichtbaar in een usb 2.0 of 3.0-poort van je laptop blijven zitten zonder kans op beschadiging. De stick meet 19 x 14 x 7 mm.De adapter haalt Wireless-AC snelheden in de 5 GHz frequentieband tot nominaal 433 Mbit/s. Uiteraard kan deze stick ook een draadloze verbinding leggen met Wireless-N en Wireless-A routers en toegangspunten.Zodra je de stick in een usb-poort steekt, installeert hij alle noodzakelijke drivers automatisch op Windows-pc's (vanaf Windows 7 tot en met Windows 10). Mac- en MacBook-gebruikers moeten de drivers eerst downloaden van de develo website (vanaf Mac OS X 10.7).De devolo WiFi stick ac kost 29,90 euro. Devolo geeft er drie jaar garantie op.Bron: www.diskidee.be