Samsung kondigt een laptop aan met zakelijke toepassingen zoals een valsensor en beveiligingssoftware.

Samsung's P580 laptop is uitgerust met Intel's Core i5 processor 430M (2.26 GHz, 3 MB), 4 GB DDR3 geheugen en een geïntegreerde grafische chipset van Intel. De laptop heeft een 'comfort-grip' design met een afwerking in rubber die de P580 beschermt tegen schokken en krassen. Het beeldscherm is een 15,6-inch 'non-glare' LED backlit LCD-scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Het toetsenbord heeft een volledig numeriek deel.

De Samsung P580 ondersteunt Wi-Fi en Bluetooth 2.1 en heeft een eSATA-poort voor het aansluiten van een externe harde schijf. De laptop is uitgerust met een valsensor die ervoor zorgt dat de koppen van de harde schijf worden geparkeerd. Bestanden kun je extra beveiligen met BIOS en HDD wachtwoorden. Met de Phoenix FailSafe software kun je de laptop opsporen als hij wordt gestolen en vertrouwelijke informatie op afstand verwijderen.

De Samsung P580 is vanaf juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro exclusief BTW.

Bron: www.diskidee.be

Samsung kondigt een laptop aan met zakelijke toepassingen zoals een valsensor en beveiligingssoftware. Samsung's P580 laptop is uitgerust met Intel's Core i5 processor 430M (2.26 GHz, 3 MB), 4 GB DDR3 geheugen en een geïntegreerde grafische chipset van Intel. De laptop heeft een 'comfort-grip' design met een afwerking in rubber die de P580 beschermt tegen schokken en krassen. Het beeldscherm is een 15,6-inch 'non-glare' LED backlit LCD-scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Het toetsenbord heeft een volledig numeriek deel. De Samsung P580 ondersteunt Wi-Fi en Bluetooth 2.1 en heeft een eSATA-poort voor het aansluiten van een externe harde schijf. De laptop is uitgerust met een valsensor die ervoor zorgt dat de koppen van de harde schijf worden geparkeerd. Bestanden kun je extra beveiligen met BIOS en HDD wachtwoorden. Met de Phoenix FailSafe software kun je de laptop opsporen als hij wordt gestolen en vertrouwelijke informatie op afstand verwijderen. De Samsung P580 is vanaf juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro exclusief BTW. Bron: www.diskidee.be