De Fujitsu Stylistic Q702 is een een zakelijke tablet die kan omgevormd worden tot een notebook door het toestel in het optionele keyboard dock te schuiven.

De hybride tablet van Fujitsu is uitgerust met een 11,6-inch (29,5 cm) backlit en antireflecterend LED HD-scherm (1366 x 768 pixels) met dubbele digitizer en multi-touch ondersteuning, zodat je de tablet zowel door aanrakingen als met een pen kan gebruiken. Door de tablet in het optionele toetsenbord-dock te schuiven beschik je over het gebruiksgemak van een laptop.

In het toetsenbord-dock zit een tweede batterij die het mogelijk maakt de hele dag te werken zonder extra stroombron volgens de fabrikant. Fujtisu levert de Q702 met 3de genereatie Intel Core i3 of i5 processoren met optionele Intel vPro technologie, Intel HD Graphics 4000, 4 GB DD3 geheugen en een solid stat drive tot 128 GB.

De tablet heeft een webcam voor- en achteraan met bijpassende dubbele microfoon voor videoconferencing. Hij beschikt over USB 2.0- en 3.0-, HDMI-, LAN-, VGA- en SD/SDHC-aansluitpoorten. Je kan de Stylistic Q702 kopen met een optionele ingebouwde antenne voor mobiele data via 3G/UMTS of 4G/LTE. Voor beveiliging beschikt de Q702 over een biometrische vingerafdruksensor, ondersteuning voor Computrace, HDD en BIOS wachtwoordbeveiliging, een ingebouwd Trusted Platform Module (TPM) en Intel Anti-Theft Technology.

De Fujitsu Stylistic Q702 heeft een lichte behuizing in duurzaam magnesium en weegt zonder toetsenbord 850 gram. Besturingssysteem bij beschikbaarheid in september is Windows 7, maar kan later gratis worden vernieuwd met Windows 8. De adviesprijs werd nog niet bekend gemaakt.

Bron: www.diskidee.be

De Fujitsu Stylistic Q702 is een een zakelijke tablet die kan omgevormd worden tot een notebook door het toestel in het optionele keyboard dock te schuiven. De hybride tablet van Fujitsu is uitgerust met een 11,6-inch (29,5 cm) backlit en antireflecterend LED HD-scherm (1366 x 768 pixels) met dubbele digitizer en multi-touch ondersteuning, zodat je de tablet zowel door aanrakingen als met een pen kan gebruiken. Door de tablet in het optionele toetsenbord-dock te schuiven beschik je over het gebruiksgemak van een laptop. In het toetsenbord-dock zit een tweede batterij die het mogelijk maakt de hele dag te werken zonder extra stroombron volgens de fabrikant. Fujtisu levert de Q702 met 3de genereatie Intel Core i3 of i5 processoren met optionele Intel vPro technologie, Intel HD Graphics 4000, 4 GB DD3 geheugen en een solid stat drive tot 128 GB. De tablet heeft een webcam voor- en achteraan met bijpassende dubbele microfoon voor videoconferencing. Hij beschikt over USB 2.0- en 3.0-, HDMI-, LAN-, VGA- en SD/SDHC-aansluitpoorten. Je kan de Stylistic Q702 kopen met een optionele ingebouwde antenne voor mobiele data via 3G/UMTS of 4G/LTE. Voor beveiliging beschikt de Q702 over een biometrische vingerafdruksensor, ondersteuning voor Computrace, HDD en BIOS wachtwoordbeveiliging, een ingebouwd Trusted Platform Module (TPM) en Intel Anti-Theft Technology. De Fujitsu Stylistic Q702 heeft een lichte behuizing in duurzaam magnesium en weegt zonder toetsenbord 850 gram. Besturingssysteem bij beschikbaarheid in september is Windows 7, maar kan later gratis worden vernieuwd met Windows 8. De adviesprijs werd nog niet bekend gemaakt.Bron: www.diskidee.be