HP kondigt de Slate 2 aan, een Windows tablet-pc voor gebruik in een professionele omgeving met diverse functies voor connectiviteit en beveiliging, evenals ondersteuning voor maatwerk.

De Slate 2 Tablet PC heeft een 8,9-inch (22,6 cm) capacitatief multitouch beeldscherm. Het touchscherm ondersteunt bediening door aanraking en ook penbediening. Ook biedt het een Swype-toetsenbord. Met de Swype-toepassing kunnen gegevens worden ingevoerd met één vloeiende beweging over de toetsen op het scherm.

De HP Slate 2 Tablet PC is uitgerust met een Intel Atom Z670 processor met mSATA SSM technologie. Hierdoor start de tablet sneller op en gaat de batterij tot zes uur mee, aldus HP. HP's tablet-pc ondersteunt Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth en optioneel geïntegreerde 3G Mobile Broadband. De Slate 2 is uitgerust met een VGA-webcam aan de voorkant van het scherm voor videovergaderen en heeft een 3 megapixel camera aan de achterkant. SRS Premium Sound biedt geoptimaliseerde audio-instellingen voor spraak- en multimediatoepassingen en de SD-kaartsleuf zorgt voor grotere opslag- en deelmogelijkheden.

Een TPM Embedded Security Chip beschermt data op de Slate 2 Tablet PC. Ook is er bescherming tegen diefstal van gegevens mogelijk via Computrace Pro Agent. Hiermee is het mogelijk gegevens op afstand te verwijderen op bestands-, adresboek- of besturingssysteemniveau. De Computrace Agent dient te worden geactiveerd door de klant bij aankoop van een abonnement.

De HP Slate 2 Tablet PC is verkrijgbaar vanaf 599 euro excl. BTW en is beschikbaar vanaf begin december.

Bron: www.diskidee.be

HP kondigt de Slate 2 aan, een Windows tablet-pc voor gebruik in een professionele omgeving met diverse functies voor connectiviteit en beveiliging, evenals ondersteuning voor maatwerk. De Slate 2 Tablet PC heeft een 8,9-inch (22,6 cm) capacitatief multitouch beeldscherm. Het touchscherm ondersteunt bediening door aanraking en ook penbediening. Ook biedt het een Swype-toetsenbord. Met de Swype-toepassing kunnen gegevens worden ingevoerd met één vloeiende beweging over de toetsen op het scherm. De HP Slate 2 Tablet PC is uitgerust met een Intel Atom Z670 processor met mSATA SSM technologie. Hierdoor start de tablet sneller op en gaat de batterij tot zes uur mee, aldus HP. HP's tablet-pc ondersteunt Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth en optioneel geïntegreerde 3G Mobile Broadband. De Slate 2 is uitgerust met een VGA-webcam aan de voorkant van het scherm voor videovergaderen en heeft een 3 megapixel camera aan de achterkant. SRS Premium Sound biedt geoptimaliseerde audio-instellingen voor spraak- en multimediatoepassingen en de SD-kaartsleuf zorgt voor grotere opslag- en deelmogelijkheden. Een TPM Embedded Security Chip beschermt data op de Slate 2 Tablet PC. Ook is er bescherming tegen diefstal van gegevens mogelijk via Computrace Pro Agent. Hiermee is het mogelijk gegevens op afstand te verwijderen op bestands-, adresboek- of besturingssysteemniveau. De Computrace Agent dient te worden geactiveerd door de klant bij aankoop van een abonnement. De HP Slate 2 Tablet PC is verkrijgbaar vanaf 599 euro excl. BTW en is beschikbaar vanaf begin december. Bron: www.diskidee.be