Zowel fotocamera als camcorder

De JVC GC-PX10 Digital Memory Camera is een echte hybride camera waarmee je 12 megapixel foto’s kan maken en Full HD video kan opnemen.

De JVC GC-PX10 Digital Memory Camera is een echte hybride camera waarmee je 12 megapixel foto’s kan maken en Full HD video kan opnemen.


Met de GC-PX10 combineert JVC een camcorder en digitale fotocamera. Het toestel is uitgerust met de FALCONBRID Imaging Engine van JVC. Deze speciaal door JVC ontwikkelde processor kan hoge resolutie video-opnamen en foto’s op hoge snelheid verwerken. De camera heeft verder een 1/2,3″ 12,75 megapixel back-illuminated CMOS sensor en Optical Image Stabilisation met Advanced Image Stabiliser functie.


Video wordt opgenomen in Full HD 1920 x 1080 resolutie in progressive mode met een hoge sampling rate zodat elk beeld ook als foto van hoge kwaliteit wordt bewaard. In fotomodus bedraagt de maximale resolutie 12 megapixel (4000 x 3000). De ISO 6400 mode biedt een verhoogde gevoeligheid bij het werken in een donkere omgeving.


De GC-PX10 kan onder meer 50 foto’s per seconde opnemen (resolutie 3840 x 2160), evenals high-speed video met 250 frames per seconde voor super slowmotion (resolutie 640 x 360). Het ontwerp van de camera is toegespitst op het stabiel opnemen van zowel foto’s als video. De body heeft een vergelijkbaar ontwerp als dat van een spiegelreflexcamera, zij het compacter, zodat je de camera goed met twee handen kan vasthouden.


De GC-PX10 is uitgerust met een Konica Minolta 19x HD Dynamic Zoomlens. Tot de verdere specificaties behoren K2 Technology voor een hoge geluidskwaliteit, een 32 GB intern geheugen, een kantelbaar 3-inch Touch Panel beeldscherm en een HDMI uitgang. De JVC GC-PX10 Digital Memory Camera heeft een adviesprijs van 899 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content