"Door een technische storing in een belangrijk knooppunt in Gent is er op veel plaatsen geen internet", legt Isabelle Geeraerts van Telenet uit aan het VTM Nieuws.

Vooral de regio rond Gent en Antwerpen werd getroffen, maar er zijn ook meerdere meldingen uit Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. "Als zo'n belangrijk knooppunt uitvalt, zijn de gevolgen voelbaar tot ver buiten die regio", aldus Geeraerts. De storing begon iets voor 12 uur en duurde tot 13 uur. Stilaan zou iedereen weer internet moeten hebben. (VTM/NS)

"Door een technische storing in een belangrijk knooppunt in Gent is er op veel plaatsen geen internet", legt Isabelle Geeraerts van Telenet uit aan het VTM Nieuws. Vooral de regio rond Gent en Antwerpen werd getroffen, maar er zijn ook meerdere meldingen uit Brussel, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. "Als zo'n belangrijk knooppunt uitvalt, zijn de gevolgen voelbaar tot ver buiten die regio", aldus Geeraerts. De storing begon iets voor 12 uur en duurde tot 13 uur. Stilaan zou iedereen weer internet moeten hebben. (VTM/NS)