Het hackerscollectief Down-Sec België heeft woensdag een tweet de wereld ingestuurd waarmee het platleggen van de site wordt bekendgemaakt: "al-khelafa.eu --> Down!", zo vermeldt het bericht. De site is intussen inderdaad niet meer bereikbaar.

De website al-khelafa.eu is een Engelstalig jihadistisch forum dat zich voornamelijk op Europese moslims richt. Op de site wordt het gedachtengoed van de terreurgroep IS gepropageerd.

Het hackerscollectief had de voorbije weken nog verschillende overheidswebsites platgelegd. Zo werden vorige week nog de website van premier Charles Michel (premier.be) en van van het Belgische koningshuis (monarchie.be) gehackt.

(Belga/FT)

Het hackerscollectief Down-Sec België heeft woensdag een tweet de wereld ingestuurd waarmee het platleggen van de site wordt bekendgemaakt: "al-khelafa.eu --> Down!", zo vermeldt het bericht. De site is intussen inderdaad niet meer bereikbaar. De website al-khelafa.eu is een Engelstalig jihadistisch forum dat zich voornamelijk op Europese moslims richt. Op de site wordt het gedachtengoed van de terreurgroep IS gepropageerd. Het hackerscollectief had de voorbije weken nog verschillende overheidswebsites platgelegd. Zo werden vorige week nog de website van premier Charles Michel (premier.be) en van van het Belgische koningshuis (monarchie.be) gehackt.(Belga/FT)