"Bovendien worden vier van de vijf veiligheidsgevoeligheden waarnaar verwezen wordt in het artikel (ten laatste) in de loop van deze voormiddag versterkt", laat de bank weten. Daarmee geeft de instelling de facto toe dat haar SSL-encryptie niet in orde was.

"ING is zich ten volle bewust van het belang van de veiligheid rond bankieren en het vertrouwelijk behandelen van de gegevens van haar cliënten", zo laat de bank weten aan Belga.

"We benadrukken dan ook dat dit voor ons een absolute permanente topprioriteit is, en dat wij dit constant monitoren en verbeteren. In dit geval waren wij op de hoogte van de gevoeligheden en waren wij dit reeds enige tijd aan het opvolgen om de nodige stappen tot verbetering en verstrenging van onze veiligheidsmaatregelen te garanderen", klinkt het nog.

"Bovendien worden vier van de vijf veiligheidsgevoeligheden waarnaar verwezen wordt in het artikel (ten laatste) in de loop van deze voormiddag versterkt", laat de bank weten. Daarmee geeft de instelling de facto toe dat haar SSL-encryptie niet in orde was. "ING is zich ten volle bewust van het belang van de veiligheid rond bankieren en het vertrouwelijk behandelen van de gegevens van haar cliënten", zo laat de bank weten aan Belga."We benadrukken dan ook dat dit voor ons een absolute permanente topprioriteit is, en dat wij dit constant monitoren en verbeteren. In dit geval waren wij op de hoogte van de gevoeligheden en waren wij dit reeds enige tijd aan het opvolgen om de nodige stappen tot verbetering en verstrenging van onze veiligheidsmaatregelen te garanderen", klinkt het nog.