De samenwerking houdt in dat Kangaroot voortaan GitHub-oplossingen opneemt in zijn productportfolio. "We krijgen vanuit de markt steeds vaker de vraag naar een algemene 'softwareontwikkeling-workflow' waarmee in een productieomgeving nieuwe broncode te schrijven en te implementeren is", geeft zaakvoerder Peter Dens van Kangaroot een woordje uitleg.

"Het GitHub-platform vormt de basis voor dit alles. Niet alleen omdat de tool alle broncode overzichtelijk verzamelt, maar ook omdat het hele proces van software schrijven en bugs oplossen wordt gedocumenteerd. We vullen elkaar perfect aan, GitHub reikt de tools aan die wij complementeren met onze kennis in het realiseren van zo'n project. Een partnership is dus een logische stap."

"In een enterprise-omgeving is het hebben van de juiste software belangrijker dan ooit", vult vicepresident EMEA van GitHub Jesper Hyrm nog aan. "GitHub Enterprise stelt klanten in staat effectiever samen te werken aan belangrijke projecten en tegelijkertijd de productie, het onderhoud en de kwaliteit van hun code te beheren."

"Met de DevOps-advies- en -activeringsmogelijkheden van Kangaroot kunnen ze het optimale uit hun GitHub Enterprise-implementatie halen."

GitHub Satellite Event

De aankondiging van deze samenwerking valt samen met de eerste Europese conferentie in de GitHub Universe-eventserie. GitHub Satellite vindt plaats op woensdag 11 mei in Amsterdam.

Op de agenda staat onder meer speciale content en een hele hoop best practices, waaronder een panel van open source-beheerders en een panel van klanten, met organisaties als Facebook, Heroku en Spotify.

De samenwerking houdt in dat Kangaroot voortaan GitHub-oplossingen opneemt in zijn productportfolio. "We krijgen vanuit de markt steeds vaker de vraag naar een algemene 'softwareontwikkeling-workflow' waarmee in een productieomgeving nieuwe broncode te schrijven en te implementeren is", geeft zaakvoerder Peter Dens van Kangaroot een woordje uitleg. "Het GitHub-platform vormt de basis voor dit alles. Niet alleen omdat de tool alle broncode overzichtelijk verzamelt, maar ook omdat het hele proces van software schrijven en bugs oplossen wordt gedocumenteerd. We vullen elkaar perfect aan, GitHub reikt de tools aan die wij complementeren met onze kennis in het realiseren van zo'n project. Een partnership is dus een logische stap.""In een enterprise-omgeving is het hebben van de juiste software belangrijker dan ooit", vult vicepresident EMEA van GitHub Jesper Hyrm nog aan. "GitHub Enterprise stelt klanten in staat effectiever samen te werken aan belangrijke projecten en tegelijkertijd de productie, het onderhoud en de kwaliteit van hun code te beheren." "Met de DevOps-advies- en -activeringsmogelijkheden van Kangaroot kunnen ze het optimale uit hun GitHub Enterprise-implementatie halen."GitHub Satellite EventDe aankondiging van deze samenwerking valt samen met de eerste Europese conferentie in de GitHub Universe-eventserie. GitHub Satellite vindt plaats op woensdag 11 mei in Amsterdam. Op de agenda staat onder meer speciale content en een hele hoop best practices, waaronder een panel van open source-beheerders en een panel van klanten, met organisaties als Facebook, Heroku en Spotify.