Ymor levert diverse oplossingen om de performance van kritische bedrijfsketens end-to-end te testen en monitoren. Wanneer er sprake is van een VDI kan Ymor door het partnerschap nu ook de monitoringoplossingen van LoginVSI aanbieden, schrijven de bedrijven in een gezamenlijk persbericht.

LoginVSI en Ymor zijn werkzaam bij Europese top-500 organisaties. Met de samenwerking bieden de partijen naar eigen zeggen een oplossing voor de groeiende vraag binnen enterprise-organisaties naar beschikbare, voorspelbare en optimaal werkende (virtuele) omgevingen.

Ymor levert diverse oplossingen om de performance van kritische bedrijfsketens end-to-end te testen en monitoren. Wanneer er sprake is van een VDI kan Ymor door het partnerschap nu ook de monitoringoplossingen van LoginVSI aanbieden, schrijven de bedrijven in een gezamenlijk persbericht.LoginVSI en Ymor zijn werkzaam bij Europese top-500 organisaties. Met de samenwerking bieden de partijen naar eigen zeggen een oplossing voor de groeiende vraag binnen enterprise-organisaties naar beschikbare, voorspelbare en optimaal werkende (virtuele) omgevingen.