Web weergave

Een jaar geleden kondigde minister van Financiën Vincent Van Peteghem aan dat hij de misbruiken met vergoedingen in auteursrechten binnen de IT-sector ging aanpakken. Ondertussen lijkt dat plan weer opgeborgen.

EEN JAAR LATER

De 23ste editie van de Data News Awards for Excellence vond dit jaar plaats in Paleis 11 van Brussels Expo. Een overzicht van de welverdiende winnaars.

DATA NEWS AWARDS FOR EXCELLENCE

Deze Data News Awards 2022 kleuren met 11 winnaars op 14 opvallend Belgisch. Iedereen mocht nomineren en de lezers mochten stemmen voor de shortlist, waarna onze vakjury in conclaaf ging.

DATA NEWS AWARDS FOR EXCELLENCE

Ook gezien of geprobeerd op de Data News Awards? ML6 zorgde voor een opstelling waarbij je aan de hand van enkele zoekwoorden je eigen schilderij kon laten tekenen of verven door neurale netwerken en algoritmes.

ANALYSE

Digitaal Vlaanderen bouwt verder aan de overheid van morgen. Het doel? De Vlaamse overheid en de lokale besturen wendbaar en weerbaar maken in een snel veranderende samenleving.

ANALYSE

Soms kan het hard gaan voor een bedrijf. De Oostenrijkse onderwijsstart-up GoStudent groeide op zeer korte tijd uit tot een 'unicorn'. Die groei wordt mee begeleid door de Belgische Laura Warnier.

START-UP