Web weergave

Contactloos betalen is op een half jaar tijd spectaculair toegenomen. Vandaag gebeuren meer dan één op drie fysieke kaartbetalingen zonder dat iemand een kaart in een machine steekt.

1 JAAR LATER

Sinds midden maart is thuiswerk een vast onderdeel van ons werkstramien. De snelle transitie leerde ons lessen rond technologie en beveiliging, maar ook rond betrokkenheid en welzijn.

RONDETAFEL

De Data News Awards werden dit jaar met de hulp van u, de lezer, uitgereikt in 14 categorieën. Hier zijn de winnaars en de runner-ups.

DATA NEWS AWARDS 2020

Dit jaar startte het collectieve bedrijfsleven zijn meest ambitieuze 'digital transformation' project ooit. In maart moest opeens iedereen thuis gaan werken. Hoe beveiligt u dat?

SECURITY COVID-19

Een focus op security vraagt ook steun van de top van het bedrijf. Maar hoe legt u daar de noden en oplossingen uit? Maak het niet te technisch, maar draai zeker niet rond de pot.

SECURITY

Een vaak onderbelicht deel van cybercrime is de handel in domeinnamen. Belangrijke wereldevenementen worden misbruikt om surfers naar kwaadaardige sites te lokken met een url als 'mondmaskers.be'.

SECURITY

Het Ziekenhuis Oost-Limburg zag zich geconfronteerd met een explosie aan data. De oplossing? Een schaalbare back-up gebaseerd op stevige policies.

SECURITY

Exclusive Networks wil tegen 2025 uitgroeien tot de grootste value-added distributeur voor cybersecuritytoepassingen in de wereld. Met twee recente overnames voegt het bedrijf de daad bij het woord. 'De globale dekking is een feit.'

SECURITY

Sinds de coronacrisis is bring your own device bij heel wat bedrijven eerder regel dan uitzondering. Niet dat medewerkers laptops meebrengen naar kantoor. Ze gebruiken ze om thuis te werken. Met een eenvoudig idee biedt ThinScale thuiswerkers een veilige werkomgeving op hun eigen toestellen.

SECURITY

De robots komen eraan! Zelfs Gartner zegt het. Het onderzoeksbureau noemt RPA (Robotic Process Automation) de snelst groeiende categorie in de markt van bedrijfssoftware.

ANALYSE