Kelly Dorekens (30) behaalde het masterdiploma toegepaste economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Toen ze afstudeerde in 2005 ging ze als analist aan de slag bij Deloitte. Vandaag werkt ze er als senior manager in het crm-team. Kelly woont samen met haar vriend in de buurt van Mechelen.

8:00 – Ik kom aan bij de klant en neem mijn e-mail door. Sinds april ben ik verantwoordelijk voor een crm-transformatieproject bij een multinational in de levenswetenschappen. Tijdens de week verblijf ik daarom in Duitsland op appartement.

9:00 – De stand-up meeting begint. Het project is gebaseerd op de scrum-principes. Bij het begin van de dag geeft een korte meeting mij een goed overzicht van de lopende activiteiten. Het team bestaat uit 16 collega’s van Deloitte. In vijftien minuten krijg ik een snelle update.

9:15 – Koffie drinken en een korte coaching-sessie inplannen met één van de teamleden. We bespreken verschillende aandachtspunten, maar ook zijn persoonlijke doelstellingen op het project.

10:00 – Statusmeeting met het program management team van de klant. We gaan dieper in op de status van de verschillende domeinen: businessprocessen, data, integratie en rapportering. We verdelen een aantal actiepunten en werken aan de voorbereiding van de stuurgroep die over enkele dagen plaatsvindt.

12:30 – Lunch met het hele team. Het is altijd weer uitkijken naar een lekkere schnitzel met frietjes!

13:00 – Terug naar de project-ruimte voor een workshop rond Europese operationele rapportering. We werken met 25 projectteamleden van de klant, afkomstig uit tien landen en elk met hun eigen expertise.

16:00 – Ik ben lid van de Method Advisory Board voor Salesforce.com. Samen met collega’s uit de VS en Azië gaan we door de laatste updates van onze projectstandaarden.

17:00 – Tijd om een paar e-mails te behandelen. Een klant van een vorig project vraagt onze hulp bij de uitrol van hun crm-systeem in een aantal bijkomende landen. Samen met een collega bespreek ik kort de voorgestelde aanpak.

17:45 – Als manager ben ik verantwoordelijk voor de carrièrebegeleiding van vier counselees. Vandaag heb ik een afspraak met één van hen. Het doet me plezier om te zien hoe zijn carrière evolueert. Ik krijg een update over projectervaring en interne initiatieven. Op basis daarvan vul ik het evaluatieformulier verder aan.

18:30 – De tijd vliegt. Ik ga snel nog een rondje lopen en ga daarna langs op het appartement van een Nederlandse collega. Vanavond leert zij ons hoe je Vietnamese loempia’s maakt.

23:30 – Ik keer terug naar mijn appartement en ga slapen. Morgen weer een drukke dag voor de boeg!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content