First is een specialist in Microsoft technologie. De migratie naar de cloud in combinatie met technologieën zoals Office 365, Azure, SharePoint vormen de kern van het aanbod van het bedrijf, waar 150 mensen werken. Ook VoiP-telefonie wordt aangeboden, geïnstalleerd en waar nodig ook gemanaged.

"De integratie van Slamm in onze activiteiten zorgt voor een sterke lokale verankering in Limburg", geeft First-ceo Michiel Schrijvers een woordje uitleg. "De overname past in onze bedrijfsstrategie om voor het beheer van it-infrastructuur een regionale aanwezigheid te combineren met de expertise van de First-groep."

"Gecharmeerd door de professionaliteit van First en de uitgebreide kennis die ze toevoegen aan het team dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, was First als partner voor onze regio de ideale keuze", gaat oprichter van Slamm Mark Detrez verder. "Onze klanten kunnen nu rekenen op het engagement van 150 extra collega's en blijven genieten van onze persoonlijke aandacht."

Detrez neemt de leiding over het team in Limburg en zal voor de huidige en toekomstige klanten het eerste aanspreekpunt blijven. Zijn rol als business developer en relatiebeheerder zal worden versterkt nu het team wordt uitgebreid. Peter Brabants zal als lead support engineer de technische ondersteuning leiden.

First is een specialist in Microsoft technologie. De migratie naar de cloud in combinatie met technologieën zoals Office 365, Azure, SharePoint vormen de kern van het aanbod van het bedrijf, waar 150 mensen werken. Ook VoiP-telefonie wordt aangeboden, geïnstalleerd en waar nodig ook gemanaged."De integratie van Slamm in onze activiteiten zorgt voor een sterke lokale verankering in Limburg", geeft First-ceo Michiel Schrijvers een woordje uitleg. "De overname past in onze bedrijfsstrategie om voor het beheer van it-infrastructuur een regionale aanwezigheid te combineren met de expertise van de First-groep.""Gecharmeerd door de professionaliteit van First en de uitgebreide kennis die ze toevoegen aan het team dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, was First als partner voor onze regio de ideale keuze", gaat oprichter van Slamm Mark Detrez verder. "Onze klanten kunnen nu rekenen op het engagement van 150 extra collega's en blijven genieten van onze persoonlijke aandacht."Detrez neemt de leiding over het team in Limburg en zal voor de huidige en toekomstige klanten het eerste aanspreekpunt blijven. Zijn rol als business developer en relatiebeheerder zal worden versterkt nu het team wordt uitgebreid. Peter Brabants zal als lead support engineer de technische ondersteuning leiden.