De omzet van Proximus kwam uit op 1,43 miljard euro: 3,1 procent minder dan een jaar geleden en onder de analistenverwachtingen. Analisten geraadpleegd door Bloomberg waren uitgegaan van 1,49 miljard euro omzet.

Netto daalde de winst met 12,9 procent tot 112 miljoen euro. Ook dat is onder de analistenverwachtingen van 136,3 miljoen euro.

Proximus-CEO Dominique Leroy bevestigt in een toelichting de verwachtingen voor 2017, meer bepaald een lichte groei van de onderliggende bedrijfsomzet van de thuismarkten en de ebitda (winst voor interesten, belastingen, afschrijvingen en waardeverminderingen). (Belga/WK)

De omzet van Proximus kwam uit op 1,43 miljard euro: 3,1 procent minder dan een jaar geleden en onder de analistenverwachtingen. Analisten geraadpleegd door Bloomberg waren uitgegaan van 1,49 miljard euro omzet. Netto daalde de winst met 12,9 procent tot 112 miljoen euro. Ook dat is onder de analistenverwachtingen van 136,3 miljoen euro. Proximus-CEO Dominique Leroy bevestigt in een toelichting de verwachtingen voor 2017, meer bepaald een lichte groei van de onderliggende bedrijfsomzet van de thuismarkten en de ebitda (winst voor interesten, belastingen, afschrijvingen en waardeverminderingen). (Belga/WK)