Op eBay verscheen zopas een zeldzaam prototype van de eerste iPhone, die op de markt kwam in 2007. Een verzamelaar telde er 1.500 dollar voor neer.

Het gaat om een toestel dat naar verluidt tijdens de ontwikkelingsfase gebruikt werd om de hardware te testen. Aan de achterkant van het apparaat staat 'ver 1.1.1'. De telefoon draait op een heel vroege versie van iOS.

In tegenstelling tot de meeste van zulke zeldzame modellen, werkt deze versie volgens de verkoper uit Australië nog steeds probleemloos.

Doorgaans blokkeert Apple dit soort veilingen via eBay, maar dit keer kwam het te laat.

Op eBay verscheen zopas een zeldzaam prototype van de eerste iPhone, die op de markt kwam in 2007. Een verzamelaar telde er 1.500 dollar voor neer. Het gaat om een toestel dat naar verluidt tijdens de ontwikkelingsfase gebruikt werd om de hardware te testen. Aan de achterkant van het apparaat staat 'ver 1.1.1'. De telefoon draait op een heel vroege versie van iOS. In tegenstelling tot de meeste van zulke zeldzame modellen, werkt deze versie volgens de verkoper uit Australië nog steeds probleemloos. Doorgaans blokkeert Apple dit soort veilingen via eBay, maar dit keer kwam het te laat.