Resaerch In Motion (RIM) haalde nog eens 1,65 miljoen Blackberry-abonnees binnen tijdens zijn derde kwartaal, dat op 1 december eindigde. Het telt wereldwijd in totaal nu bijna 12 miljoen abonnees.

De eigenaar van de populaire e-mail smartphone blijft goed boeren. De omzet in het derde kwartaal tikte aan van 1,37 miljard dollar naar 1,67 miljard. De nettowinst bedroeg 370 miljoen dollar. De verkoop van toestellen zelf staat voor zowat 80 procent van de omzet. In totaal verkocht Rim in het derde kwartaal 3,9 miljoen Blackberries. Die worden ook vaker gehanteerd als gewone gsm-toestellen.

Rim telt bijna 12 miljoen abonnees voor zijn push e-mail dienst en verwacht er in het huidige vierde kwartaal nog eens 1,82 miljoen bij te doen. Uit de recente studie van Data News bleek dat 61 procent van de zakelijke smartphonegebruikers in België een Blackberry hanteren.

Resaerch In Motion (RIM) haalde nog eens 1,65 miljoen Blackberry-abonnees binnen tijdens zijn derde kwartaal, dat op 1 december eindigde. Het telt wereldwijd in totaal nu bijna 12 miljoen abonnees. De eigenaar van de populaire e-mail smartphone blijft goed boeren. De omzet in het derde kwartaal tikte aan van 1,37 miljard dollar naar 1,67 miljard. De nettowinst bedroeg 370 miljoen dollar. De verkoop van toestellen zelf staat voor zowat 80 procent van de omzet. In totaal verkocht Rim in het derde kwartaal 3,9 miljoen Blackberries. Die worden ook vaker gehanteerd als gewone gsm-toestellen. Rim telt bijna 12 miljoen abonnees voor zijn push e-mail dienst en verwacht er in het huidige vierde kwartaal nog eens 1,82 miljoen bij te doen. Uit de recente studie van Data News bleek dat 61 procent van de zakelijke smartphonegebruikers in België een Blackberry hanteren.