In totaal konden zo'n 100.000 pakjes niet worden geleverd. Dat heeft RTBF gemeld en werd inmiddels bevestigd door een woordvoerder woensdagochtend.

"Er waren deze nacht geen operaties, geen enkel vliegtuig en geen enkele vrachtwagen is kunnen vertrekken. De informaticadiensten proberen nu om het systeem opnieuw opgestart te krijgen", aldus de woordvoerder. Volgens de woordvoerder zou niet enkel Luik, maar de hele groep zijn getroffen.

Doorgaans zijn tijdens een normale nacht in het Luikse centrum een veertigtal vluchten gepland en vertrekken er tussen de 90 en 100 vrachtwagens.

In totaal konden zo'n 100.000 pakjes niet worden geleverd. Dat heeft RTBF gemeld en werd inmiddels bevestigd door een woordvoerder woensdagochtend."Er waren deze nacht geen operaties, geen enkel vliegtuig en geen enkele vrachtwagen is kunnen vertrekken. De informaticadiensten proberen nu om het systeem opnieuw opgestart te krijgen", aldus de woordvoerder. Volgens de woordvoerder zou niet enkel Luik, maar de hele groep zijn getroffen. Doorgaans zijn tijdens een normale nacht in het Luikse centrum een veertigtal vluchten gepland en vertrekken er tussen de 90 en 100 vrachtwagens.