Honderd ict'ers hebben het gure weer getrotseerd om gedurende 2 uur zoveel mogelijk keer de Paterberg in Kluisbergen te beklimmen. Daarmee werd zowat 36.000 euro opgehaald voor het 'Close the gap' project.

Het was echt Flandrien-weer, regen en wind, toen vorige donderdag het startschot gegeven werd voor een huzarenstuk: zoveel mogelijk rondjes van 2,7 km fietsen met telkens die dekselse kasseien van de Paterberg op. Goedgeluimd in het zog van Johan Musseeuw en veldrijdster Sanne Kant, trokken de net geen 100 wielrenners zich op gang voor het goede doel. Close The Gap, dat gebruikte pc's ophaalt, opkuist en van nieuwe licenties voorziet, kan dankzij de sponsoring 300 tot 400 computers verwerken, goed voor zowat 20 computerklassen.

Absolute topper was Bart Vanden Wyngaerd die de Paterberg liefst 22 keer opreed. Vanden Wyngaerd is bij Cisco head of Collaboration, maar is ook Vlaams wielerkampioen en tot voor kort zelfs Belgisch wielerkampioen in de 30+ categorie. Hij reed trouwens ook de snelste ronde. Bij de dames topte Agnes Masfrancx van Zetes liefst 10 keer de Paterberg. De snelste ronde was voor Isabel Van Eygen van Belgacom.

Het event van Close The Gap werd getrokken door DNS.be, de beheerder van de domeinnamen in België. Die beklom met 11 deelnemers liefst 141 keer de Paterberg.

Alle foto's en uitslagen vind je op de website http://www.biketoclosethegap.be/

Honderd ict'ers hebben het gure weer getrotseerd om gedurende 2 uur zoveel mogelijk keer de Paterberg in Kluisbergen te beklimmen. Daarmee werd zowat 36.000 euro opgehaald voor het 'Close the gap' project. Het was echt Flandrien-weer, regen en wind, toen vorige donderdag het startschot gegeven werd voor een huzarenstuk: zoveel mogelijk rondjes van 2,7 km fietsen met telkens die dekselse kasseien van de Paterberg op. Goedgeluimd in het zog van Johan Musseeuw en veldrijdster Sanne Kant, trokken de net geen 100 wielrenners zich op gang voor het goede doel. Close The Gap, dat gebruikte pc's ophaalt, opkuist en van nieuwe licenties voorziet, kan dankzij de sponsoring 300 tot 400 computers verwerken, goed voor zowat 20 computerklassen. Absolute topper was Bart Vanden Wyngaerd die de Paterberg liefst 22 keer opreed. Vanden Wyngaerd is bij Cisco head of Collaboration, maar is ook Vlaams wielerkampioen en tot voor kort zelfs Belgisch wielerkampioen in de 30+ categorie. Hij reed trouwens ook de snelste ronde. Bij de dames topte Agnes Masfrancx van Zetes liefst 10 keer de Paterberg. De snelste ronde was voor Isabel Van Eygen van Belgacom. Het event van Close The Gap werd getrokken door DNS.be, de beheerder van de domeinnamen in België. Die beklom met 11 deelnemers liefst 141 keer de Paterberg. Alle foto's en uitslagen vind je op de website http://www.biketoclosethegap.be/