In het tweede kwartaal is voor het eerst de omzetgrens van 600 miljoen dollar overschreden op de 10 Gigabit Ethernet switch markt.

En het onderzoeksbureau Dell'Oro meldt dat er nog een tweede mijlpaal gehaald. Voor het eerst zjin er meer dan 250.000 poorten verkocht van de 10 Gigabit Ethernet swichen. Volgens Dell'Oro wordt de markt bepaald door convergentie. Producenten moeten steeds meer partnerships aangaan of concurrenten overnemen om een compleet aanbod te bieden van iptelefonie, data, security en draadloze lan-toepassingen.

Recent werden Siemens Enterprise en Enterasys samengevoegd. HP Procurve nam de draadloze lan-specialist Colubris over. En Brocade haalde Foundry Networks binnen.

In het tweede kwartaal is voor het eerst de omzetgrens van 600 miljoen dollar overschreden op de 10 Gigabit Ethernet switch markt. En het onderzoeksbureau Dell'Oro meldt dat er nog een tweede mijlpaal gehaald. Voor het eerst zjin er meer dan 250.000 poorten verkocht van de 10 Gigabit Ethernet swichen. Volgens Dell'Oro wordt de markt bepaald door convergentie. Producenten moeten steeds meer partnerships aangaan of concurrenten overnemen om een compleet aanbod te bieden van iptelefonie, data, security en draadloze lan-toepassingen. Recent werden Siemens Enterprise en Enterasys samengevoegd. HP Procurve nam de draadloze lan-specialist Colubris over. En Brocade haalde Foundry Networks binnen.