PMV levert de helft van het kapitaal binnen. Sherpa Invest en Ark Angels Activator Fund vullen elk een kwart van het bedrag aan.

Met het geld wil Virteo de commercialisatie van zijn product in België versnellen en ook werk maken van een buitenlandse uitbreiding. Meteen neemt het bedrijf ook vier nieuwe medewerkers in dienst waarmee het totale personeelsbestand op 17 komt. Al plant de fintech starter in 2017 nog meer aanwervingen.

Virteo levert een online toepassing voor de invordering van onbetaalde facturen. "In België wordt de helft van alle facturen te laat en tot drie procent nooit betaald. Voor bedrijven met duizenden facturen is de opvolging en invordering vaak arbeidsintensief, met verschillende tussenpersonen. Virteo maakt dit eenvoudiger en transparanter. We automatiseren de toewijzing aan advocaten en gerechtsdeurwaarders, en centraliseren alle communicatie", zegt CEO Karel Vanderheyden in een verklaring.

PMV levert de helft van het kapitaal binnen. Sherpa Invest en Ark Angels Activator Fund vullen elk een kwart van het bedrag aan.Met het geld wil Virteo de commercialisatie van zijn product in België versnellen en ook werk maken van een buitenlandse uitbreiding. Meteen neemt het bedrijf ook vier nieuwe medewerkers in dienst waarmee het totale personeelsbestand op 17 komt. Al plant de fintech starter in 2017 nog meer aanwervingen.Virteo levert een online toepassing voor de invordering van onbetaalde facturen. "In België wordt de helft van alle facturen te laat en tot drie procent nooit betaald. Voor bedrijven met duizenden facturen is de opvolging en invordering vaak arbeidsintensief, met verschillende tussenpersonen. Virteo maakt dit eenvoudiger en transparanter. We automatiseren de toewijzing aan advocaten en gerechtsdeurwaarders, en centraliseren alle communicatie", zegt CEO Karel Vanderheyden in een verklaring.