20:20 Mobile, een distributeur van accessoires voor gsm's en Apple-producten, opent een filiaal in Zoetemeer (Nederland) van waaruit de hele Benelux bediend zal worden.

De 20:20 Mobile groep is gespecialiseerd in de distributie van allerlei accessoires voor gsm's (en meer bepaald Blackberry) en Apple-producten zoals de iPhone en de iPad. In totaal telt het bedrijf 1.300 medewerkers en draait het een omzet van 1,1 miljard euro. Daarmee is het een van de leiders op de Europese markt (met een zeer sterke aanwezigheid op de Britse thuismarkt) en staat het in de wereldwijde top-3.

Deze zomer opent 20:20 Mobile een filiaal in Zoetemeer: een sales- en marketingkantoor dat resellers in de Benelux moet trachten te overtuigen van het gamma telecom- en ict-producten. Als argumenten haalt 20:20 Mobile de leversnelheid, voordelige tarieven en een oplossingsgerichte aanpak aan. Via trainingen, presentaties in het magazijn en speciale aanbiedingen hoopt 20:20 Mobile het verkoopskanaal te kunnen charmeren.

20:20 Mobile, een distributeur van accessoires voor gsm's en Apple-producten, opent een filiaal in Zoetemeer (Nederland) van waaruit de hele Benelux bediend zal worden. De 20:20 Mobile groep is gespecialiseerd in de distributie van allerlei accessoires voor gsm's (en meer bepaald Blackberry) en Apple-producten zoals de iPhone en de iPad. In totaal telt het bedrijf 1.300 medewerkers en draait het een omzet van 1,1 miljard euro. Daarmee is het een van de leiders op de Europese markt (met een zeer sterke aanwezigheid op de Britse thuismarkt) en staat het in de wereldwijde top-3. Deze zomer opent 20:20 Mobile een filiaal in Zoetemeer: een sales- en marketingkantoor dat resellers in de Benelux moet trachten te overtuigen van het gamma telecom- en ict-producten. Als argumenten haalt 20:20 Mobile de leversnelheid, voordelige tarieven en een oplossingsgerichte aanpak aan. Via trainingen, presentaties in het magazijn en speciale aanbiedingen hoopt 20:20 Mobile het verkoopskanaal te kunnen charmeren.