In Zuid-Korea lanceerde LG zijn nieuwe G2-smartphone via een speciale actie genaamd 'G in the cloud'. Er werden honderden heliumballonnen met daarin cadeaubonnen voor een gratis G2-smartphone (het toestel is zo'n 650 euro waard) de lucht in gelaten.

LG had de impact van het evenement duidelijk onderschat. De amper twintig beveiligingsmensen konden niet beletten dat fans BB-guns gebruikten om de ballonnen uit de lucht te schieten. Hun kunststofkogels maakten twintig gewonden. Dat schrijft de Korea Times.

LG biedt zijn excuses aan voor de schade en belooft de medische kosten voor zijn rekening te nemen. Andere soortgelijke events die gepland stonden, zijn afgelast.

Het opvallendste kenmerk van de G2-smartphone - een toptoestel dat draait op Android 4.2.2 - is dat er geen knoppen aan de voorkant of zijkant van het toestel zitten, maar aan de achterkant.

In Zuid-Korea lanceerde LG zijn nieuwe G2-smartphone via een speciale actie genaamd 'G in the cloud'. Er werden honderden heliumballonnen met daarin cadeaubonnen voor een gratis G2-smartphone (het toestel is zo'n 650 euro waard) de lucht in gelaten. LG had de impact van het evenement duidelijk onderschat. De amper twintig beveiligingsmensen konden niet beletten dat fans BB-guns gebruikten om de ballonnen uit de lucht te schieten. Hun kunststofkogels maakten twintig gewonden. Dat schrijft de Korea Times. LG biedt zijn excuses aan voor de schade en belooft de medische kosten voor zijn rekening te nemen. Andere soortgelijke events die gepland stonden, zijn afgelast. Het opvallendste kenmerk van de G2-smartphone - een toptoestel dat draait op Android 4.2.2 - is dat er geen knoppen aan de voorkant of zijkant van het toestel zitten, maar aan de achterkant.