Van 10 tot 14 maart trekt een twintigtal Belgische bedrijven naar CeBIT. De grote ict-beurs in Hannover keert terug naar de roots, de zakelijke markt. OpenERP, Mobylla, LetterGen, Engagor, Innograde en Smartdoc zijn een greep uit de Belgische ondernemingen die een werkweek naar CeBIT trekken. De beurs kreeg dit jaar als hoofdthema 'Datability' mee, de samentrekking van data en ability. Gastland is Groot-Brittannië. De Britse premier David Cameron komt dan ook samen met bondskanselier Angela Merkel de beurs openen.

CeBIT heeft al meerdere gedaanteveranderingen achter de rug, maar keert nu opnieuw terug naar de roots: de zakelijke markt. Jarenlang probeerde het ook de consumentenmarkt in te palmen, maar de Mobile World Congres in Barcelona en de Computer Electronics Show (CES) in Las Vegas hebben dat segment met succes voor hun rekening genomen. CeBIT heeft zich dit jaar rond 8 clusters georganiseerd, waaronder datacenters, security, communication en digital business solutions.

Data News heeft gratis toegangskaarten voor zijn lezers: http://www.cebit.de/aktion?8bosb

Van 10 tot 14 maart trekt een twintigtal Belgische bedrijven naar CeBIT. De grote ict-beurs in Hannover keert terug naar de roots, de zakelijke markt. OpenERP, Mobylla, LetterGen, Engagor, Innograde en Smartdoc zijn een greep uit de Belgische ondernemingen die een werkweek naar CeBIT trekken. De beurs kreeg dit jaar als hoofdthema 'Datability' mee, de samentrekking van data en ability. Gastland is Groot-Brittannië. De Britse premier David Cameron komt dan ook samen met bondskanselier Angela Merkel de beurs openen. CeBIT heeft al meerdere gedaanteveranderingen achter de rug, maar keert nu opnieuw terug naar de roots: de zakelijke markt. Jarenlang probeerde het ook de consumentenmarkt in te palmen, maar de Mobile World Congres in Barcelona en de Computer Electronics Show (CES) in Las Vegas hebben dat segment met succes voor hun rekening genomen. CeBIT heeft zich dit jaar rond 8 clusters georganiseerd, waaronder datacenters, security, communication en digital business solutions. Data News heeft gratis toegangskaarten voor zijn lezers: http://www.cebit.de/aktion?8bosb