Tot 200.000 'Mobile Vikings' kunnen voortaan een uur per dag gratis naar andere Mobile Vikings bellen, en dit voor altijd. Hiermee wordt een bestaande actie - die normaal gezien één jaar zou lopen - levenslang verlengd. Op 11 mei jongstleden rondde de mobiele operator Mobile Vikings de kaap van 100.000 leden. Als beloning mochten alle 'Vikings' (zo worden de klanten van de MVNO genoemd) een jaar lang gratis met mekaar bellen. Elke Viking kreeg vanaf 1 juni 2012 een uur per dag om naar andere Mobile Vikings te telefoneren.

De actie zou aflopen op 31 mei 2013, maar krijgt nu een verlengstuk. Bovenop de gratis 2 GB mobiel internet en de 2000 sms'en die Vikings krijgen bij elke herlading, kunnen ze nu ook een uur gratis bellen naar elkaar, en dat levenslang.

"Onze Vikings zijn enthousiast over het gratis bellen met mekaar", zegt ceo Frank Bekkers. "Met deze blijvende aanpassing in ons aanbod komen wij nu tegemoet aan de wensen van onze community."

Het aanbod is beperkt tot de eerste 200.000 Vikings, maar dat betekent wel dat ook de volgende 75.000 nieuwe leden van het aanbod kunnen profiteren.

Tot 200.000 'Mobile Vikings' kunnen voortaan een uur per dag gratis naar andere Mobile Vikings bellen, en dit voor altijd. Hiermee wordt een bestaande actie - die normaal gezien één jaar zou lopen - levenslang verlengd. Op 11 mei jongstleden rondde de mobiele operator Mobile Vikings de kaap van 100.000 leden. Als beloning mochten alle 'Vikings' (zo worden de klanten van de MVNO genoemd) een jaar lang gratis met mekaar bellen. Elke Viking kreeg vanaf 1 juni 2012 een uur per dag om naar andere Mobile Vikings te telefoneren. De actie zou aflopen op 31 mei 2013, maar krijgt nu een verlengstuk. Bovenop de gratis 2 GB mobiel internet en de 2000 sms'en die Vikings krijgen bij elke herlading, kunnen ze nu ook een uur gratis bellen naar elkaar, en dat levenslang. "Onze Vikings zijn enthousiast over het gratis bellen met mekaar", zegt ceo Frank Bekkers. "Met deze blijvende aanpassing in ons aanbod komen wij nu tegemoet aan de wensen van onze community." Het aanbod is beperkt tot de eerste 200.000 Vikings, maar dat betekent wel dat ook de volgende 75.000 nieuwe leden van het aanbod kunnen profiteren.