Dat maakte de eigenaar van BITpoint Japan, Remixpoint, bekend. Er vinden wel vaker diefstallen van digitale munten plaats. Zo werd vorig jaar voor honderden miljoenen aan digitale munten geroofd bij de Japanse cryptobeurs Coincheck. Het Zuid-Koreaanse handelsplatform Coinrail had in 2018 ook te maken met hackers.

De berichtgeving rond de hack bij BITpoint had niet direct invloed op de koers van virtuele valuta. Dat valt op te maken uit gegevens van Coinmarketcap, dat de waarde van de munt bij verschillende beurzen weegt.

Dat maakte de eigenaar van BITpoint Japan, Remixpoint, bekend. Er vinden wel vaker diefstallen van digitale munten plaats. Zo werd vorig jaar voor honderden miljoenen aan digitale munten geroofd bij de Japanse cryptobeurs Coincheck. Het Zuid-Koreaanse handelsplatform Coinrail had in 2018 ook te maken met hackers.De berichtgeving rond de hack bij BITpoint had niet direct invloed op de koers van virtuele valuta. Dat valt op te maken uit gegevens van Coinmarketcap, dat de waarde van de munt bij verschillende beurzen weegt.