Het Antwerpse 3D Consulting heeft een managed staffing contract met Agfa Gevaert gesloten: goed voor 500.000 euro op jaarbasis.

De operations-divisie van Agfa Gevaert wordt voortaan bemand door medewerkers van 3D Consulting. Concreet zullen alle operationstaken van Agfa Gevaert en de support buiten de kantooruren verzorgd worden door het Antwerpse ict-bedrijf met David van Waesberghe (ex-Orqua en Centric) en Kelly Lauwrijs.

3D Consulting wil naast een consultingdivisie immers ook managed services en managed staffing gaan aanbieden. Momenteel werken er zo'n 50 ict'ers voor het bedrijf. Door de deal met Agfa Gevaert komen er nu tegen eind dit jaar 20 aanwervingen bij naast de nog 40 openstaande vacatures voor de consultingdivisie.

Update

3D Consulting preciseert dat het om een aanvulling op het huidige operationsteam gaat en niet om alle operations-taken.

Het Antwerpse 3D Consulting heeft een managed staffing contract met Agfa Gevaert gesloten: goed voor 500.000 euro op jaarbasis. De operations-divisie van Agfa Gevaert wordt voortaan bemand door medewerkers van 3D Consulting. Concreet zullen alle operationstaken van Agfa Gevaert en de support buiten de kantooruren verzorgd worden door het Antwerpse ict-bedrijf met David van Waesberghe (ex-Orqua en Centric) en Kelly Lauwrijs. 3D Consulting wil naast een consultingdivisie immers ook managed services en managed staffing gaan aanbieden. Momenteel werken er zo'n 50 ict'ers voor het bedrijf. Door de deal met Agfa Gevaert komen er nu tegen eind dit jaar 20 aanwervingen bij naast de nog 40 openstaande vacatures voor de consultingdivisie.Update 3D Consulting preciseert dat het om een aanvulling op het huidige operationsteam gaat en niet om alle operations-taken.