Bijna alle carrosserie-onderdelen van de Swim en het chassis worden geprint, schrijft RTLZ. Uiteindelijk wil de fabrikant uit de VS in staat zijn 90 procent van de auto te printen.

De elektrische auto bestaat voor 80 procent uit ABS plastic en 20 procent uit koolstofvezel. Beide materialen moeten de auto voldoende stevigheid bieden.

In de lente moet de auto in de voorverkoop gaan. Verwacht wordt dat hij rond de 53.000 dollar gaat kosten. Hij moet in 2017 op de markt komen, maar dat is wellicht wat ambitieus. Voor die tijd moet de wagen nog afgebouwd worden en goedgekeurd worden door de autoriteiten.

Bijna alle carrosserie-onderdelen van de Swim en het chassis worden geprint, schrijft RTLZ. Uiteindelijk wil de fabrikant uit de VS in staat zijn 90 procent van de auto te printen. De elektrische auto bestaat voor 80 procent uit ABS plastic en 20 procent uit koolstofvezel. Beide materialen moeten de auto voldoende stevigheid bieden.In de lente moet de auto in de voorverkoop gaan. Verwacht wordt dat hij rond de 53.000 dollar gaat kosten. Hij moet in 2017 op de markt komen, maar dat is wellicht wat ambitieus. Voor die tijd moet de wagen nog afgebouwd worden en goedgekeurd worden door de autoriteiten.