De spin-off van KU Leuven specialiseert zich in sensortechnologie op basis van optische vezel. Het bedrijf kan naar eigen zeggen efficiënter, gebruiksvriendelijker en sneller staalanalyses doorvoeren. Het mikt daarbij op de onderzoeksmarkt en life science-industrie. Zo begeeft de start-up zich onder meer op de markt voor de ontwikkeling en productie van biologische geneesmiddelen.

De investering is afkomstig van LRM, Gemma Frisius Fonds en andere biotech-investeerders. De bedoeling is om met de financiële injectie nieuwe mensen aan te werven, internationale groei te verwezenlijken en de processen te optimaliseren.

Gelijk met de investering maakt het bedrijf ook bekend dat het zich zal vestigen op de Diepenbeekse bio-incubator Bioville. Filip Delport, medeoprichter en doctor-bioingenieur aan de KU Leuven, wordt CEO van het bedrijf.

De spin-off van KU Leuven specialiseert zich in sensortechnologie op basis van optische vezel. Het bedrijf kan naar eigen zeggen efficiënter, gebruiksvriendelijker en sneller staalanalyses doorvoeren. Het mikt daarbij op de onderzoeksmarkt en life science-industrie. Zo begeeft de start-up zich onder meer op de markt voor de ontwikkeling en productie van biologische geneesmiddelen.De investering is afkomstig van LRM, Gemma Frisius Fonds en andere biotech-investeerders. De bedoeling is om met de financiële injectie nieuwe mensen aan te werven, internationale groei te verwezenlijken en de processen te optimaliseren.Gelijk met de investering maakt het bedrijf ook bekend dat het zich zal vestigen op de Diepenbeekse bio-incubator Bioville. Filip Delport, medeoprichter en doctor-bioingenieur aan de KU Leuven, wordt CEO van het bedrijf.