Herman Cain is kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Uiteraard wordt zijn campagne ondersteund door een website. En die heeft een originele boodschap als je een pagina bezoekt die niet bestaat.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden in november 2012 beslecht. Er wordt inmiddels al volop campagne gevoerd door de kandidaten. De huidige president, Barack Obama, heeft al aangekondigd dat hij een tweede (en laatste) ambtstermijn ambieert en is dus de gedoodverfde kandidaat voor de Democraten.

Voor de Republikeinen zijn er meerdere kandidaten die strijden voor de nominatie. Een van hen is Herman Cain, een voormalige zakenman uit het zuiden van de VS en koploper bij de Republikeinen. Hij ligt de laatste tijd wel onder vuur door meerdere beschuldigingen van seksuele intimidatie. Maar Cain deed ze tijdens een persconferentie af met het zinnetje: "They simply did not happen".

Dat de man gevoel heeft voor humor bewijst de video op YouTube met het gospelachtige nummer Imagine there's no pizza dat hij in 1991 opnam en dat het bekende nummer van John Lennon persifleert. Cain was een tijdlang CEO van de restaurantketen Godfather's Pizza.

Ook op zijn website valt er te lachen. Zo heeft hij een speciale Error 404- of Not Found-pagina - de pagina die verschijnt als je een link aanklikt die niet meer werkt - die op een komische manier het beleid van Obama op de korrel neemt.

Herman Cain is kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Uiteraard wordt zijn campagne ondersteund door een website. En die heeft een originele boodschap als je een pagina bezoekt die niet bestaat. De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden in november 2012 beslecht. Er wordt inmiddels al volop campagne gevoerd door de kandidaten. De huidige president, Barack Obama, heeft al aangekondigd dat hij een tweede (en laatste) ambtstermijn ambieert en is dus de gedoodverfde kandidaat voor de Democraten. Voor de Republikeinen zijn er meerdere kandidaten die strijden voor de nominatie. Een van hen is Herman Cain, een voormalige zakenman uit het zuiden van de VS en koploper bij de Republikeinen. Hij ligt de laatste tijd wel onder vuur door meerdere beschuldigingen van seksuele intimidatie. Maar Cain deed ze tijdens een persconferentie af met het zinnetje: "They simply did not happen". Dat de man gevoel heeft voor humor bewijst de video op YouTube met het gospelachtige nummer Imagine there's no pizza dat hij in 1991 opnam en dat het bekende nummer van John Lennon persifleert. Cain was een tijdlang CEO van de restaurantketen Godfather's Pizza. Ook op zijn website valt er te lachen. Zo heeft hij een speciale Error 404- of Not Found-pagina - de pagina die verschijnt als je een link aanklikt die niet meer werkt - die op een komische manier het beleid van Obama op de korrel neemt.