Uit deze bevraging blijkt dat 43 procent van de Belgische reizigers gewonnen is voor digitale boeken, wat betekent dat ze ofwel reeds digitaal lezer zijn, ofwel het gebruik van digitale leesapparaten sterk overwegen. De populairste apparaten om e-boeken op te lezen zijn tablets en laptops.

Vooral mannen wenden zich tot digitale lectuur: 50 procent van de bevraagden is mannelijk, 36 procent vrouwelijk. Mannen verkiezen digitale kranten, vrouwen magazines. De populairste genres bij mannen zijn thrillers, detectiveromans en informatieve lectuur, bij vrouwen liefdesverhalen en detectiveromans.

Belgische zakenmannen blijken ook fervente digitale lezers. 60 procent onder hen neemt op reis een digitaal boek ter hand.

Uit deze bevraging blijkt dat 43 procent van de Belgische reizigers gewonnen is voor digitale boeken, wat betekent dat ze ofwel reeds digitaal lezer zijn, ofwel het gebruik van digitale leesapparaten sterk overwegen. De populairste apparaten om e-boeken op te lezen zijn tablets en laptops. Vooral mannen wenden zich tot digitale lectuur: 50 procent van de bevraagden is mannelijk, 36 procent vrouwelijk. Mannen verkiezen digitale kranten, vrouwen magazines. De populairste genres bij mannen zijn thrillers, detectiveromans en informatieve lectuur, bij vrouwen liefdesverhalen en detectiveromans. Belgische zakenmannen blijken ook fervente digitale lezers. 60 procent onder hen neemt op reis een digitaal boek ter hand.