In minder dan vijf jaar tijd is Apple erin geslaagd 50 miljard apps aan de man te brengen; een absolute mijlpaal. Er worden elke seconde ruim 800 apps gedownload, wat neerkomt op meer dan twee miljard apps per maand.

De 50 miljardste app was Say the Same Thing van Space Inch, en hij werd gedownload door Brandon Ashmore uit Mentor, Ohio. Hij krijgt van Apple een App Store-cadeaubon ter waarde van 10.000 dollar.

De App Store is beschikbaar in 155 landen. Bezitters van een iPhone, iPad of iPod Touch kunnen er kiezen uit meer dan 850.000 apps.

In minder dan vijf jaar tijd is Apple erin geslaagd 50 miljard apps aan de man te brengen; een absolute mijlpaal. Er worden elke seconde ruim 800 apps gedownload, wat neerkomt op meer dan twee miljard apps per maand. De 50 miljardste app was Say the Same Thing van Space Inch, en hij werd gedownload door Brandon Ashmore uit Mentor, Ohio. Hij krijgt van Apple een App Store-cadeaubon ter waarde van 10.000 dollar. De App Store is beschikbaar in 155 landen. Bezitters van een iPhone, iPad of iPod Touch kunnen er kiezen uit meer dan 850.000 apps.