Bij Sony Europe in Zaventem werken 200 mensen. De banen zijn bedreigd bij de afdelingen 'service, quality and environment' - dat onder meer instaat voor de dienst na verkoop -, information systems (ICT), e-marketing en e-commerce.

De geplande herstructurering kadert in plannen van Sony om 'een aantal departementen te stroomlijnen op Europees niveau', aldus een woordvoerster.

Een jaar geleden maakte Sony de intentie bekend om 108 banen te schrappen op de site in Zaventem. Uiteindelijk verdwenen toen 65 banen. Die herstructurering was een gevolg van de plannen van Sony om zijn computertak te verkopen.

(Belga)

Bij Sony Europe in Zaventem werken 200 mensen. De banen zijn bedreigd bij de afdelingen 'service, quality and environment' - dat onder meer instaat voor de dienst na verkoop -, information systems (ICT), e-marketing en e-commerce. De geplande herstructurering kadert in plannen van Sony om 'een aantal departementen te stroomlijnen op Europees niveau', aldus een woordvoerster. Een jaar geleden maakte Sony de intentie bekend om 108 banen te schrappen op de site in Zaventem. Uiteindelijk verdwenen toen 65 banen. Die herstructurering was een gevolg van de plannen van Sony om zijn computertak te verkopen.(Belga)