We liegen naar verluidt over onze technologiekennis om goed over te komen bij collega's, partner of vrienden. Dat geldt even goed voor mannen als voor vrouwen, zegt Samsung. Onder meer begrippen als de 'cloud' en 'Android' kennen we niet goed.

Met de 'cloud' wordt bedoeld dat diensten via het internet verlopen in plaats van met bestanden die zijn opgeslagen op het toestel. Informatie uit de 'cloud', Engels voor wolk, kan opgevraagd worden via eender welk toestel met internetverbinding. 'Android' is dan weer een besturingssysteem voor mobiele telefoons, en geen merk van toestellen. (Belga/WK)

We liegen naar verluidt over onze technologiekennis om goed over te komen bij collega's, partner of vrienden. Dat geldt even goed voor mannen als voor vrouwen, zegt Samsung. Onder meer begrippen als de 'cloud' en 'Android' kennen we niet goed. Met de 'cloud' wordt bedoeld dat diensten via het internet verlopen in plaats van met bestanden die zijn opgeslagen op het toestel. Informatie uit de 'cloud', Engels voor wolk, kan opgevraagd worden via eender welk toestel met internetverbinding. 'Android' is dan weer een besturingssysteem voor mobiele telefoons, en geen merk van toestellen. (Belga/WK)