Tijdens de eerste negen maanden van dit jaar werden 77 gevallen van fraude bij internetbankieren geregistreerd, zo blijkt uit gegevens verzameld door Febelfin, de federatie voor de financiële sector.

Tijdens de maanden oktober en november werden slechts twee gevallen opgemerkt. Dat meldt La Libre Belgique. In 2009 en 2010 werden respectievelijk slechts drie en een geval opgetekend.

Het totale bedrag van het verduisterde geld tijdens de eerste negen maanden van 2011 is gestegen naar 116.622 euro. Febelfin benadrukt dat de stijging relatief is, aangezien men in 2003 twee miljoen gebruikers van internet banking telde, terwijl er dat vandaag de dag ongeveer acht miljoen zijn.

Bron: Belga

Tijdens de eerste negen maanden van dit jaar werden 77 gevallen van fraude bij internetbankieren geregistreerd, zo blijkt uit gegevens verzameld door Febelfin, de federatie voor de financiële sector. Tijdens de maanden oktober en november werden slechts twee gevallen opgemerkt. Dat meldt La Libre Belgique. In 2009 en 2010 werden respectievelijk slechts drie en een geval opgetekend.Het totale bedrag van het verduisterde geld tijdens de eerste negen maanden van 2011 is gestegen naar 116.622 euro. Febelfin benadrukt dat de stijging relatief is, aangezien men in 2003 twee miljoen gebruikers van internet banking telde, terwijl er dat vandaag de dag ongeveer acht miljoen zijn. Bron: Belga