Door een probleem met 4 grote routers hebben (in theorie) 800.000 Belgacom-klanten problemen met hun internetconnectie. Stilaan zijn ze weer allemaal online.

Het probleem deed zich iets voor de middag voor, vertelt Belgacom-woordvoerder Jan Margot. "Er was een probleem met 4 grote routers. Maar wat die problemen veroorzaakt heeft, is nog niet bekend." De routers zijn uitgeschakeld en heropgestart, waardoor vanaf 14u de klanten geleidelijk weer online gebracht werden.

800.000 residentiële internetklanten van Belgacom en Scarlet zouden (in theorie, aangezien ze uiteraard niet allemaal aan het surfen waren) problemen met de internetconnectie hebben gehad. Dat is zowat 60 procent van het totale residentiële klantenbestand. "Professionele klanten zouden geen impact mogen ondervonden hebben."

Vanaf 15u30 waren 500.000 klanten weer online. De rest zou nu ook stilaan geen problemen meer mogen hebben.

Door een probleem met 4 grote routers hebben (in theorie) 800.000 Belgacom-klanten problemen met hun internetconnectie. Stilaan zijn ze weer allemaal online. Het probleem deed zich iets voor de middag voor, vertelt Belgacom-woordvoerder Jan Margot. "Er was een probleem met 4 grote routers. Maar wat die problemen veroorzaakt heeft, is nog niet bekend." De routers zijn uitgeschakeld en heropgestart, waardoor vanaf 14u de klanten geleidelijk weer online gebracht werden. 800.000 residentiële internetklanten van Belgacom en Scarlet zouden (in theorie, aangezien ze uiteraard niet allemaal aan het surfen waren) problemen met de internetconnectie hebben gehad. Dat is zowat 60 procent van het totale residentiële klantenbestand. "Professionele klanten zouden geen impact mogen ondervonden hebben." Vanaf 15u30 waren 500.000 klanten weer online. De rest zou nu ook stilaan geen problemen meer mogen hebben.