Uit een marktanalyse van Tempo-Team blijkt dat 86 procent van de door hen bevraagde werkzoekende smartphone-bezitters zijn toestel gebruikt om een job te zoeken. Daarom heeft Tempo-Team nu een volledig mobiel interimkantoor opgezet.

Het uitzendtraject - van vacatures aanbieden tot en met de afhandeling van arbeidsovereenkomsten, loonfiches en facturatie - gebeurt bij Tempo-Team voortaan allemaal met de smartphone, via een mobiele site en een app voor iPhone en Android.

De app moet de communicatie tussen uitzendkrachten en de uitzendconsulent vergemakkelijken, en moet verplaatsingen naar het uitzendkantoor overbodig maken. Voor bedrijven zou de doorlooptijd tussen het aanbieden van een job en het vinden van een geschikte kracht verkort moeten worden.

Uit een marktanalyse van Tempo-Team blijkt dat 86 procent van de door hen bevraagde werkzoekende smartphone-bezitters zijn toestel gebruikt om een job te zoeken. Daarom heeft Tempo-Team nu een volledig mobiel interimkantoor opgezet. Het uitzendtraject - van vacatures aanbieden tot en met de afhandeling van arbeidsovereenkomsten, loonfiches en facturatie - gebeurt bij Tempo-Team voortaan allemaal met de smartphone, via een mobiele site en een app voor iPhone en Android. De app moet de communicatie tussen uitzendkrachten en de uitzendconsulent vergemakkelijken, en moet verplaatsingen naar het uitzendkantoor overbodig maken. Voor bedrijven zou de doorlooptijd tussen het aanbieden van een job en het vinden van een geschikte kracht verkort moeten worden.