Het telecombedrijf Telenet heeft Sint-Truiden uitgekozen voor de vestiging van zijn nieuwe callcenter. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

Telenet sloot met de uitbater van de nieuwe gebouwen van voetbalclub STVV, de nv KSTVV, een langdurige huurovereenkomst af voor een ruimte van 900 vierkante meter. Met het nieuwe centrum, dat nog dit jaar operationeel zal zijn, worden 92 nieuwe banen gecreëerd.

Momenteel is het dienstencentrum van Telenet in Mechelen gevestigd. In Mechelen stelt het callcenter van Telenet 300 mensen tewerk maar uitbreiding was daar niet meer mogelijk.

Telenet is niet het eerste bedrijf dat kiest voor een vestiging in de nieuwe gebouwen van STVV. Een tiental bedrijven, waarbij onder meer handelszaken, horeca en een hotel, schept nog eens 150 banen in de STVV-gebouwen.

Bron: Belga

Het telecombedrijf Telenet heeft Sint-Truiden uitgekozen voor de vestiging van zijn nieuwe callcenter. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Telenet sloot met de uitbater van de nieuwe gebouwen van voetbalclub STVV, de nv KSTVV, een langdurige huurovereenkomst af voor een ruimte van 900 vierkante meter. Met het nieuwe centrum, dat nog dit jaar operationeel zal zijn, worden 92 nieuwe banen gecreëerd. Momenteel is het dienstencentrum van Telenet in Mechelen gevestigd. In Mechelen stelt het callcenter van Telenet 300 mensen tewerk maar uitbreiding was daar niet meer mogelijk. Telenet is niet het eerste bedrijf dat kiest voor een vestiging in de nieuwe gebouwen van STVV. Een tiental bedrijven, waarbij onder meer handelszaken, horeca en een hotel, schept nog eens 150 banen in de STVV-gebouwen. Bron: Belga