Het beursavontuur van Snap is tot dusver nog niet echt een succes. Na de introductie steeg de koers nog, maar daarna ging het zachtjes aan steeds slechter.

De gang van Snap naar de beurs was de grootste van een socialmediabedrijf sinds Twitter ruim drie jaar geleden. Via Snapchat kunnen mensen elkaar, al dan niet bewerkte, foto's en video's zenden die na enkele seconden weer verdwijnen. De app is vooral populair bij jongeren en wordt ook wel gebruikt voor het verzenden van seksueel getinte beelden.

De voorbije maanden voert Facebook, onder meer gekloonde functies in dochters Instagram en WhatsApp de druk op het veel kleinere Snapchat echter steeds verder op.

Het beursavontuur van Snap is tot dusver nog niet echt een succes. Na de introductie steeg de koers nog, maar daarna ging het zachtjes aan steeds slechter.De gang van Snap naar de beurs was de grootste van een socialmediabedrijf sinds Twitter ruim drie jaar geleden. Via Snapchat kunnen mensen elkaar, al dan niet bewerkte, foto's en video's zenden die na enkele seconden weer verdwijnen. De app is vooral populair bij jongeren en wordt ook wel gebruikt voor het verzenden van seksueel getinte beelden.De voorbije maanden voert Facebook, onder meer gekloonde functies in dochters Instagram en WhatsApp de druk op het veel kleinere Snapchat echter steeds verder op.