De Zweedse streamingdienst gaf geen reden voor de tegenvallende prognose, maar zei er wel bij dat de onzekerheid rondom het coronavirus het uitspreken van een verwachting lastiger maakt.

Slecht moment

De tegenvallende cijfers komen op een slecht moment voor Spotify, dat de afgelopen weken in opspraak raakte nadat verschillende grote artiesten hadden besloten hun muziek van de dienst te verwijderen. Volgens de muzikanten en andere critici zou comedian Joe Rogan in zijn Spotify-podcast desinformatie over het coronavirus verspreiden.

De Zweedse streamingdienst gaf geen reden voor de tegenvallende prognose, maar zei er wel bij dat de onzekerheid rondom het coronavirus het uitspreken van een verwachting lastiger maakt.De tegenvallende cijfers komen op een slecht moment voor Spotify, dat de afgelopen weken in opspraak raakte nadat verschillende grote artiesten hadden besloten hun muziek van de dienst te verwijderen. Volgens de muzikanten en andere critici zou comedian Joe Rogan in zijn Spotify-podcast desinformatie over het coronavirus verspreiden.