De aandeelhouders van Alcatel-Lucent verliezen hun geduld met de Nederlandse topman Ben Verwaayen. De druk op de bestuurders om de topman te vervangen, neemt alsmaar toe. Alcatel-Lucent verraste investeerders en aandeelhouders eerder op de maand door het verlagen van de winstverwachting voor 2011. De aandelen van het Frans-Amerikaanse bedrijf verloren sinds juli al twee derde van hun waarde.

Enkele topmanagers van Alcatel-Lucent zouden intussen al naar een opvolger aan het zoeken zijn voor Verwaayen, zo schrijft The Wall Street Journal.

De voorzitter van de Raad van Bestuur van Alcatel-Lucent, Philippe Camus, zou wel nog achter de Nederlander staan.

De aandeelhouders van Alcatel-Lucent verliezen hun geduld met de Nederlandse topman Ben Verwaayen. De druk op de bestuurders om de topman te vervangen, neemt alsmaar toe. Alcatel-Lucent verraste investeerders en aandeelhouders eerder op de maand door het verlagen van de winstverwachting voor 2011. De aandelen van het Frans-Amerikaanse bedrijf verloren sinds juli al twee derde van hun waarde. Enkele topmanagers van Alcatel-Lucent zouden intussen al naar een opvolger aan het zoeken zijn voor Verwaayen, zo schrijft The Wall Street Journal. De voorzitter van de Raad van Bestuur van Alcatel-Lucent, Philippe Camus, zou wel nog achter de Nederlander staan.