Een high-speed camera registreerde hoe een uil het toestel 'aanvalt'. De video toont in slow-motion de kracht en sierlijkheid van de vogel.

De slow-motion video werd opgenomen met een Photron Fastcam SA2 met 1000 frames per seconde. Dergelijke hoge snelheidscamera's worden gebruikt voor gedetailleerde observatie en analyse. De opnamen van de oehoe die de lens van de camera nadert, laten zien wat voor mooie beelden dat kan opleveren.

Het kan trouwens nog trager. Onlangs werd bijvoorbeeld de Phantom v1610 camera aangekondigd die nog duizend keer trager kan filmen. Bij een snelheid van 1.000.000 fps is de resolutie wel beperkt tot 128 × 16. Het betekent dat één seconde opname een slow-motion video oplevert van 9,25 uur.

Een high-speed camera registreerde hoe een uil het toestel 'aanvalt'. De video toont in slow-motion de kracht en sierlijkheid van de vogel. De slow-motion video werd opgenomen met een Photron Fastcam SA2 met 1000 frames per seconde. Dergelijke hoge snelheidscamera's worden gebruikt voor gedetailleerde observatie en analyse. De opnamen van de oehoe die de lens van de camera nadert, laten zien wat voor mooie beelden dat kan opleveren. Het kan trouwens nog trager. Onlangs werd bijvoorbeeld de Phantom v1610 camera aangekondigd die nog duizend keer trager kan filmen. Bij een snelheid van 1.000.000 fps is de resolutie wel beperkt tot 128 × 16. Het betekent dat één seconde opname een slow-motion video oplevert van 9,25 uur.